måndag 2 september 2013


Det går så bra nu. Riktigt bra. Jag är ute i friheten igen. Det är fantastiskt.

 Jag har legat på sjukhus i en vecka. Jojjomen jag fick ligga i en höj och sänkbar säng, låna fula men mjuka nattskjortor och mat det fick jag också ibland. När syrrorna beställt veganmat och inte vegetarisk mat. En skulle kunna säga att det var all inclusive på det stället, jag fick till och med tre shots per dag som gjorde mig lite vinglig. 80 spänn per dygn är ju ändå ganska billigt, eller hur? Jag menar, jag hade ju ändå tur som fick en av de allra sista platserna innan det var fullbokat. Det brukar det vara vid högsäsong. Nu på hösten alltså. 

Vid utcheckningen brukar en ju få någon sorts erbjudande om antingen att återkomma eller att välja ett annat ställe i samma kategori. Men det var nog på grund av att det var högsäsong, jag inget fick. Jag är såklart välkommen att försöka boka plats igen om jag skulle vilja men då får jag ställa mig i kö och den, den ska jag tala om är väldigt, väldigt lång. Svenskar är dock mycket bra på att köa. Länge!

Nåja nu går det så bra. Riktigt bra faktiskt.
Inte behöver jag några shots och inte ska jag köa.Nej det ska jag ju inte behöva nu när jag faktiskt fått lov att hälsa på en gång.

Jag skulle vilja rekommendera dig om du känner för lite rekreation att också försöka besöka Psykiatrin i Göteborg. Ställ dig i kön med en gång för den är flera månader lång. Ja om du då inte eventuellt går via den något lite snabbare men oerhört riskfyllda vägen du riskerar ditt liv på.

Nu går det bra. På riktigt. Jag har tappat bort telefonnumret och slipat ungan. Jag är så jävla redo när de ringer mig och säger att det har stängt för året. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar